Вдосконалення дуттевого та шлакового режимів конвертерної плавкі при регламентованому введенні комплексних домішок багатоцільового призначення - Mishalkin, А. P.; Ankudinov, R. V.; Kolbin, N. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянуто вплив шлакоутворення на дуттєвий режим конвертерної плавки при використанні комплекних шлакоутворюючих на основі техногеніх відходів.