Отримання вапна з крейдової крихти - Ozhogin, V. V.; Kipcharskaya, O. N.; Taranina, O. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Досліджено умови і виявлені закономірності одержання вапна з крейдової крихти шляхом її підготовки, брикетування і випалу.