Модернізація листопрокатного виробництва України: головні напрямки розвитку і перспектива - Kaplanov, V. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглянутийреальний стан листопрокатного виробництва України, приведені досягнення виробництва прокату в передових країнах світу, намічені перспективні шляхи розвитку і освоєння прогресивних технологій прокатки металів.