Моделювання процесу штампування кореня «Острякової» рейки - Kargin, B. S.; Mktrchan, E. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянуто моделювання процесу штампування кореня «Острякова» рейки, дано аналіз перебігу металу, напружено деформованого і температурного стану процесу.