Вдосконалення технології наплавлення ущільнювачних поверхонь трубопровідної арматури - Matvienko, V. M. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Отримані результати показують, що якість наплавленого металу поліпшується і продуктивність процесу наплавлення під шаром флюсу зростає у разі застосування профільованого стрічкового електроду і плавлено-керамічного флюсу.