Використання термоциклування для обробки штампів - Ivashchenko, V. Yu.; Cheiliakh, O. P. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
В статті розглянуто вплив ТЦО на мікроструктуру, механічні і експлуатаційні властивості штампових сталей 5ХНМ, 5Х2НМФ, 5Х3В3МСФ. Запропоновані оптимізовані параметри термоциклування.