Особливості ефективності автоматизації складальних робіт в сучасному машинобудуванні - Zinchenko, А. М.; Levchenko, О. O.; Cherbak, V. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглянуто та проаналізовано різни варіанти можливості автоматизації складальних робіт у машинобудівельній галузі та наведено рекомендації з їх використання.