Автоматизована діагностика суднового мікроклімату з використанням апарату нейронних сітей - Hodarina, K. V.; Gerlitsina, O. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглянуто можливість автоматизованого діагностування суднового мікроклімату з використанням апарату нейронних мереж. Запропоновано діагностування і прогнозування мікроклімату здійснювати в програмно-апаратному комплексі.