Використання принципів багатомірності для оцінки технічного стану електромеханічних систем - Kravchenko, V. M.; Borisenko, V. F.; Sidorov, V. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглянуто методи оцінки технічного стану електромеханічної системи. Визначені діагностичні параметри: вібрації, температури і току статора двигуна при експериментальних пусках електропривода.