Підвищення динамічної точності, технологічних якостей і зниження віброактивності агрегатів поперечного різання - Beygul, O. О.; Dobrik, О. V.; Lepetova, G. L. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Отримала обґрунтування функціональна схема зниження віброактивності лінії приводу літучих ножиць, підвищення динамічної точності агрегатів поперечного різання.