Метод керування коректором коефіцієнта потужності з інтегрованими функціями активного фільтру - Burlaka, V. V.; Gulakov, S. V.; Fedorovskaya, S. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Запропоновано метод керування однофазним коректором коефіцієнта потужності (ККП), який дозволяє обмежено інтегрувати в нього функції паралельного активного фільтру. Особливостями розробленого методу є врахування особливостей ККП: неможливість роботи з негативною миттєвою активною потужністю та відсутність датчиків струму нелінійних навантажень.