Вибір стратегії підвищення ефективності транспортних систем в умовах ринку металопотоків - Nefyodova, Ya. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Досліджені тенденції, що виявляють вплив на функціонування транспортної системи доставки металовантажів в умовах адаптації до ринку транспортних послуг. Відповідно до методів адаптації визначена перспективна стратегія підвищення ефективності транспортної системи в умовах ринку металопотоків з використанням інтелектуальних систем підтримки прийняття рішень.