Системна побудова віртуального підприємства - Kirkin, O. P.; Kirkina, V. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Для підвищення ефективності роботи транспортних систем необхідно виконати не тільки системну побудову всього транспортного процесу із застосуванням логістичного підходу, але і його керуючої системи, яка забезпечує злагодженість виконання технологічних операцій у часі.