Удосконалення інформаційної моделі системи управління охороною праці - Shaposhnikovа, S. V.; Chigarev, V. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті запропонована удосконалена інформаційна модель системи управління охороною праці, визначена структура інформаційних потреб фахівців з охорони праці.