Моделювання ефекту «дощова тінь» в промисловій зоні індустріального об'єкту - Lozhko, A. N.; Khliestova, O. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянуто моделювання руху повітряних потоків у промисловій зоні індустріального об'єкту з оцінкою поля температур та швидкостей, а також наведені результати численного моделювання ефекту «дощова тінь».