Утворення відходів у технології отримання деревного вугілля - Voloshin, V. S. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У роботі представлені дані за існуючими технологіями отримання деревного вугілля. Представлена структура технологічного процесу, показані методологічні підходи до управління процесами утворення відходів шляхом формалізованих перетворень функціональної моделі цього процесу. Показано переваги зміненої технології, що дозволяють у декілька разів зменшити кількість відходів при отриманні деревного вугілля.