Дослідження біогазової продуктивності донного мулу Азовського моря - Voloshin, V. S.; Mnacakanyan, V. G.; Ryazantsev, G. B.; Danilova, T. G.; Haskov, M. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянуті природні передумови для утворення і виділення біогазу з донного мулу Північного Приазов'я, проведено спектральний аналіз газу, що виділяється і хімічний аналіз донного мулу, побудована карта вимірів кордону мулу Білосарайської затоки Азовського моря.