Конструктивні особливості плазмотронів для поверхневої наноструктуризації металорізального інструменту - Samotugin, S. S.; Pirch, I. I.; Samotugina, Yu. S.; Bezumova (Khristenko), O. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2020)
Встановлені закономірності впливу конструктивних параметрів плазмотронів з секціонованою міжелектродною вставкою на ефективність процесів плазмового модифікування. Показана перспективність використання плазмотронів цього типу з дуговим каналом, що звужується, для реалізації плазмової наноструктуризації металообробного інструменту