Аналіз причин додувок у конвертерному виробництві сталі та шляхи їх усунення - Rad’ko, N. G.; Chuprinov, E. V.; Lyalyuk, V. P.; Korenko, M. G.; Krivenko, V. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2020)
Проведено дослідження та аналіз причин додувок сталі в конверторі з розробкою заходів по їх зменшенню. Запропоновані шляхи усунення додувок плавок в залежності від шихтових умов, зокрема, різних категорій лому за рахунок більш точної шихтовки плавки та проведення коригувальних технологічних операцій під час продувки металевого розплаву