Дослідження впливу ступеня розм’якшення агломерату та вмісту FeO на кінетику відновлення - Russkih, V. P.; Lipunov, S. О. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянуто теоретичні основи відновлення агломерату. Проведені дослідження залежності швидкості відновлення агломерату від вмісту FeO та ступеня розм’якшення. Результати роботи відображають вплив утворення зони когезії, в доменних печах, на кінетику відновлення агломератів з різним вмістом FeO