Вдосконалення методики та розробка прикладної програми для розрахунку балансу кисню конвертерної плавки - Sushchenko, A. V.; Popov, E. S.; Sidorchuk, R. S.; Orlichenko, M. P.; Gritsenko, O. S. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Виконаний порівняльний аналіз відомих методик розрахунку матеріального та теплового балансів, а також балансу кисню конвертерної плавки, показані суперечності та неточності, що маються. Розроблена удосконалена методика та відповідна прикладна програма для розрахунку балансу кисню. Виконана їх адаптація до умов роботи 350-т конверторів ПАТ «МК «Азовсталь»