Вплив легування вторинним матеріалом на карбідну фазу сталі 3Х2В8Ф - Glotkа, A. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
В роботі розглядається вплив легування вторинним вольфрамом на морфологію та хімічний склад карбідної фази штампової сталі для гарячого деформування 3Х2В8Ф. Встановлена подібність результатів дослідження експериментальної та базової сталі. Висуваються рекомендації щодо заміни феровольфраму експериментальним лігатурами, що дасть значний економічний ефект