Особливості розподілу марганцю поміж фазами у високохромистих чавунах - Netrebko, V. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Показано, що розподіл марганцю між карбідами та матрицею у високохромистих чавунах залежить від кількості марганцю в чавуні. Легування карбідів марганцем підвищує їх твердість