Прогнозування місячних витрат електроенергії електрифікованих дільниць на основі метода виділення головних компонент ряду - Kuznetsov, V. G. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У даній статті розглянуті наукові основи прогнозування витрат електроенергії дистанцій електропостачання на основі методу виділення головних компонент ряду. Обрано раціональний інтервал згладжування