Технологічна безпека та забезпечення якості протикорозійного захисту промислових об'єктів: регіональні аспекти - Voloshin, V. S.; Korolov, V. P.; Filatov, Yu. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглянуті методичні питання обґрунтування раціонального вибору мір захисту від корозії основних виробничих фондів промислових підприємств. Виявлено необхідність оцінки показників надійності за граничними станами з урахуванням вимог корозійної стійкості, довговічності та ремонтопридатності. Застосування критерію корозійної небезпеки забезпечує можливість економічного обґрунтування вимог до вибору розрахункових характеристик первинного та вторинного захисту