Порівняльний аналіз методик розрахунку матеріального та теплового балансів киснево-конверторної плавки - Sushchenko, A. V.; Fieiiereizen, I. О. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Наведені результати порівняльного аналізу методик розрахунку матеріального та теплового балансів киснево-конвертерної плавки, що використовуються в даний час на практиці та в учбових цілях