Модернізація промислових роботів - Шарейко , Д.Ю.; Білюк , І.С.; Садовий , О.С.; Савченко , О.В.; Фоменко , А.М.; Козаченко , А.В. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2020)
Наведено спосіб модернізації промислових роботів за рахунок використання синхронних сервоелектродвигунів з цифровою системою керування. Цифрова система керування може бути побудована або на основі контролера, або з використанням ЕОМ. Отримана методика розрахунку параметрів цифрового регулятора на задані показники якості керування