Підвищення надійності приводу електрогармати для закриття льотки доменної печі - Каракуц , І.М. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2020)
У даній статті розглядається електрогармата для закриття льотки доменної печі, виявляються недоліки, які можуть негативно вплинути на продуктивність електрогармати, а саме дискретність переміщення гака електромагніту захоплення в петлю. Представлене рішення основної проблеми електромагніту захоплення, як важливої і невід’ємної частини електрогармати для закриття льотки доменної печі, що в свою чергу призведе до підвищення надійності роботи вищевказаного апарату