Управління фазовим складом при дуговому наплавленні під флюсом додатковою присадкою дроту - Malinov, V. L.; Mak-Mak, O. S. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Представлені результати досліджень властивостей наплавленого металу різного призначення, що містить як одну з основних структурних складових метастабільний аустеніт. Показано, що для підвищення зносостійкості наплавленого металу кількістю і стабільністю аустеніту необхідно управляти. Ефективним способом, що дозволяє регулювати хімічний, фазовий склади і властивості наплавленого металу, а також підвищити продуктивність при автоматичному наплавленні під флюсом є додаткова присадка дроту різного складу