Розробка нової конструкції силової хвильової передачі з проміжними тілами кочення - Margulis, M. V.; Prokopchuk, A. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті приведені теоретичні положення, на основі яких розроблена нова конструкція для хвильової передачі з проміжними тілами кочення. Обґрунтовано доцільність застосування нових елементів передачі. Використання даної конструкції передачі дозволяє зменшити масогабаритні параметри, а також збільшити ККД і надійність