Технології обслуговування пасажирів в аеропортах В’єтнаму - Marintseva, K. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
В даній статті проаналізовано рівень та досвід організації та технології обслуговування пасажирів в аеропортах В'єтнаму. Запропоновано підхід до оцінки оптимальної кількості обладнання за всіма етапами технології обслуговування пасажирів в аеропорту з урахуванням існуючої інтенсивності обслуговування, витрат на експлуатацію обладнання і продуктивності сучасного обладнання