Аналітичний огляд різних способів видобутку газових джерел енергії в Україні - Voloshin, V. S.; Mnacakanyan, V. G.; Ryazantsev, G. B. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянуті питання енергетичного балансу України, розробки потенційних газові джерела енергії, їх економічну та екологічну ефективніст