Структура агломератів різної основності - Krivenko, S. V.; Bozhkov, G. G. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Досліджено вплив вмісту різних компонентів у агломераті на його міцність, відновлюваність і мікроструктуру. Підібрано оптимальний склад агломератів, що забезпечує максимальну ефективність використання газів у доменній печі