До питання про десульфурацію на АКП низькокремнистої конвертерної сталі, що розкислюється алюмінієм - Burlakov, V. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті показані проблеми при виробництві низькокремнистої сталі і представлені шляхи вирішення деяких проблем