Теоретичні основи автоматизованого проектування складальних креслень валків колесопрокатний станів вертикального типу - Snitko, S. O.; Yakovchenko, O. V.; Ivleva, N. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Створено теоретичні основи, новий метод і комп'ютерну програму проектування складальних креслень натискного і еджерних валків колесопрокатних станів вертикального типу. Передбачена візуалізація складального креслення, що проектується, і цифрової інформації про відстані між валками, а також між ними і колесом, що прокатується, в тому числі і з урахуванням переточувань цих валків