Режими роботи комбінованих систем теплопостачання - Tsiganov, V. I.; Zhitarenko, V. M. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглянуто основи комбінованих схем теплопостачання. Одна з можливих схем була розрахована для трьох температурних графіків: 95/70, 130/70 і 150/70 ° C. Визначено коефіцієнт використання палива, а також розрахована ефективність комбінованої схеми теплопостачання