Визначення енергоємності при впровадженні вільного абразивного зерна під гострим кутом до оброблюваної поверхні - Andіlahay, O. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Отримано аналітичні залежності для визначення енергоємності різання при впровадженні абразивного зерна під гострим кутом до оброблюваної поверхні. Обґрунтовано умови зменшення енергоємності абразивної обробки вільним абразивним зерном