Моделювання рухів робочого контейнера при вібраційній обробці - Burlakov, V. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті показано створення математичної моделі дослідження впливу швидкостей і прискорень елементів робочого середовища в різних зонах контейнера за допомогою рівнянь динаміки руху контейнера, моделювання руху елементів завантаження з врахуванням конфігурації контейнера, а, отже, зміни тиску в масі завантаження, прогнозування залежності знімання металу від фізико-механічних параметрів обробки