Система діагностики помилок в ІАСУ ТЛС за допомогою нейронної мережі - Zaycev, V. S.; Dobrovolskaya, L. О.; Cherevko, О. О. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті наводяться результати розробки авторами системи діагностики помилок за допомогою нейронної мережі в ІАСУ ТЛС, покликаної істотно прискорити і поліпшити цей контроль