Управління електроприводом роликів рольгангів ТЛС з використанням фазі-логіки - Cherevko, О. О. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянута можливість використання фазі-логіки для керування асинхронним електроприводом роликів рольгангів ТЛС на прикладі регулювання, орієнтованого на потік