Принципи створення комбінованих технологій поверхневого зміцнення деталей та інструменту - Самотугін , С.С. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2021)
Для підвищення комплексу службових характеристик інструментальних сталей перспективним напрямком розвитку зміцнюючих технологій є комбіновані технології, які поєднують послідовну дію потужних джерел енергії (наприклад, індукційного) і висококонцентрованих джерел енергії (плазмовий струмінь). Досліджено вплив індукційно-плазмового зміцнення на структуру і властивості інструментальної сталі 75Х2МФ