Дослідження значущості відмінності середніх хімічного складу розплаву і його температури в умовах LD-процесу - Bondar, V. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
На основі даних про хімічний склад і температуру металевого розплаву, що одержаний в умовах кисневого конвертування з використанням пакету прикладних програм StatSoft Statistica 8.0, виконаний аналіз відмінності середніх для конвертерів з верхньою продувкою