Вплив матеріалу катоду і режимів імпульсно-плазмової обробки на мікроструктуру і мікротвердість поверхні високохромистого чавуну - Chabak, Yu. G.; Fedun, V. I.; Efremenko, B. V.; Zurnadzhy, V. I.; Dzherenova, A. V.; Volosenko, I. О. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
У статті проаналізовано вплив режимів імпульсно-плазмової обробки на особливості формування мікроструктури та твердість поверхні чавуну з високим змістом хрому. Розглянуто можливість застосування різних матеріалів в якості катоду, систематизовано отримані експериментальні дані, показана перспективність використання даної технології, вказані її недоліки