Апаратно-програмні засоби для оцінювання фізичної працездатності і здоров’я студентів - Azarkhov, О. Y.; Tymchyk, S. V.; Koval, L. G.; Zlepko, S. M.; Vyrozub, R. M. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
В статті розглянуто апаратно-програмні засоби для інформаційної технології визначення стану здоров’я студентів, які представлені у вигляді каналу оцінки фізичної працездатності (КОФПЗ). Визначено перелік захворювань, якими найчастіше хворіють студенти, для якого вибрано та обґрунтовано мінімальну кількість інформативних первинних біосигналів. Побудовано структурну схему каналу КОФПЗ, показано напрямки формування і розрахунку вторинних параметрів для оцінювання здоров’я студентів. Отримані критерії, індекси, показники і параметри для зручності використання згруповані в окрему таблицю, що також наведено в статті