Автоматичний контроль стану ізоляції при моніторингу низьковольтної розподільчої мережі - Dobrovolskaya, L. О.; Cherevko, О. О. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2017)
У статті розглянута можливість використання запропонованої функціональної схеми контролю стану ізоляції за допомогою додаткового високочастотного сигналу, що вводиться в силову мережу. Для контролю стану ізоляції прийнято рішення контролювати струми витоку. Для цього розроблено спеціалізований варіант пристрою контролю струмів на основі селективного підсилювача синусоїдальних струмів витоку