Прогнозування сезонного морфологічного складу твердих побутових відходів м. Житомира - Kotsiuba, I. G. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2017)
В статті подано аналіз системи логістики твердих побутових відходів (ТПВ) першочерговим шляхом моделювання й прогнозування системи накопичення, поводження з твердими побутовими відходами. Визначено сезонну динаміку морфологічного складу ТПВ м. Житомира. Вивчений вплив різноманітних чинників на морфологічні властивості відходів міста. Проаналізовано сезонну динаміку морфологічного складу відходів з контейнерних майданчиків міста та звалища ТПВ міста. Визначено можливість використання запропонованого способу збирання відходів в зоні впливу звалища ТПВ м. Житомира