Регіональні особливості розвитку харчової промисловості України

Микола Олександрович Барановський

Анотація


У статті розкрито місце харчової промисловості у структурі промислового виробництва України на основі аналізу вартісних і натуральних показників досліджено просторові відмінності у розвитку галузі на сучасному етапі, здійсненно групування регіонів України за особливостями структури, динаміки та темпів розвитку харчової промисловості.

Ключові слова


харчова промисловість; регіональні диспропорції; продовольчий ринок; продовольча безпека.

Повний текст:

PDF


WEB:     http://efs.onaft.edu.ua/

e-mail:   econsecurity@mail.ru

тел:      (048)-712-42-41
    

Адреса: Одеська національна академія 
харчових технологій, 65039, Україна, 
м. Одеса, вул. Канатна, 112.