ОБҐРУНТУВАННЯ ГІДРОДИНАМІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ СТРУМИННОЇ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ МОЛОКА З РОЗДІЛЬНОЮ ПОДАЧЕЮ ВЕРШКІВ

Автор(и)

  • К. О. Самойчук Таврійський державний агротехнологічний університет, Ukraine
  • О. О. Ковальов Таврійський державний агротехнологічний університет, Ukraine

Ключові слова:

аналітичні дослідження, струминна гомогенізація, ступінь гомогенізації, процес

Анотація

У статті шляхом аналітичних досліджень обґрунтовані гідродинамічні та якісні показники процесу гомогенізації молока в струминному гомогенізаторі з роздільною подачею вершків.

Посилання

Самойчук К.О. Розробка лабораторного зразка струминного гомогенізатору з роздільною подачею вершків / К.О. Самойчук, О.О. Ковальов. Праці ТДАТУ. – Мелітополь: 2011, – С. 77–84.

Абрамович Г.Н. Теория турбулентных струй/ Г.Н. Абрамович. – М.: Эколит, 2011, – 728 с.

Фиалкова Е.А. Гомогенизация. Новый вигляд. Монография-справочник / Е.А. Фиалкова – Спб.: ГИ-ОРД, 2006. – 392 с.

Самойчук К.О. Аналіз сил дроблення жирових кульок в струминному гомогенізаторі /К.О. Самойчук, О.О. Ковальов // Наукові праці Південного філіалу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Кримський агротехнологічний університет» (ПФ НУБіП України «КАТУ»): Сімферополь, 2013. – Вип. 153. – С. 26–34.

Орешина М.Н. Импульсное диспергирование многокомпонентных пищевых систем и его аппаратная реализация: автореф. дис… д-ра техн. наук: 05.18.12 / Н.М. Орешина. – М.: 2010. – 50 с.

Бойко В.М. Динамика частиц и капель в потоке за ударной волной / В.М. Бойко // Известия РАН МЖГ. 2007. – № 3. – C. 110-120.

Самойчук К.О. Обґрунтування параметрів та режимів роботи протитечійно-струменевого диспергатора молока: автореф дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. – Донецьк, 2008, – 20 с.

Самойчук К.О. Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків / К.О. Самойчук, О.О. Ковальов // Наукові праці Одеської національної академії харчових виробництв. Одеса, 2013. – Вип. 43. – Т. 2, – С. 77–81.

Брусенцев А.А. Общие принципы переработки сырья и введение в технологию продуктов питания. / А.А. Брусенцев. – СПБ.: НИУ ИТМО; ИХиБТ, 2013. – 97 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-04-07

Номер

Розділ

СТВОРЕННЯ НОВОГО ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ, ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ, ТЕОРІЇ, МЕТОДІВ ЇХ РОЗРАХУНКУ ТА ПРОЕКТУВАННЯ. ІНТЕЛ