ШЛЯХИ ТА НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Авторы

  • М. В. Шаркo Херсонський національний технічний університет, Ukraine
  • К. Г. Васильченко Херсонський національний технічний університет, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15673/2312-847x.25/2015.38461

Ключевые слова:

харчова промисловість, ефективність, перспективи розвитку, шляхи реалізації

Аннотация

На основі узагальнення наявних відомостей про проблеми функціонування підприємств харчової промисловості обґрунтовано перспективи та основні напрямки їх розвитку, шляхи та способи підвищення конкуренто­спроможності продукції, що випускається.

Библиографические ссылки

Золотих І. А. Проблеми інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості / І. А. Золотих // Економіст. − 2012. − № 2. – С. 40-41.

Коваленко К. С. Шляхи вирішення проблем конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчових проду-ктів на міжнародному ринку / К. С. Коваленко // Інноваційна економіка. – 2012. – № 7. – С. 118-121.

Купчак П. М. Харчова промисловість України в умовах активізації інтеграційних та глобалізаційних процесів : мо-нографія / за ред. д.е.н., проф. Л. В. Дейнеко. – К. : Рада по вивч. прод. сил України НАН України, 2009. – 152 с.

Тарасенко І. О. Оцінка інноваційної активності підприємства в системі стратегічного управління / І. О. Тарасен-ко // Актуальні проблеми економіки. − 2009. − № 9. – С. 133-141.

Федулова Л. І. Технологічна структура економіки України / Л. І. Федулова // Економіст. –2008.− № 5. − С. 28-33.

Харчова промисловість України: стан та перспективи / за ред. І. Р. Юхновського. – К. : Знання, 2007. – 670 с.

Шарко М. В. Управление развитием инноваций в промышленном производстве. – Херсон. : Олди-Плюс, 2010. – 448 с.

Опубликован

2015-03-02

Выпуск

Раздел

Сучасні проблеми економіки підприємств