Україна , Великобританія та Росія . Об ’ єднання професіоналів комбікормового бізнесу в ім’я миру та процвітання
DOI:
https://doi.org/10.15673/2313-478x.54/2014.36334Parole chiave:
комбікорми, рецепти, вдосконалення, ефективністьAbstract
У статті висвітлено результати 1-й сесії Міжнародної Школи Кормів, яка пройшла в Україні у вигляді професійного тренінгу «Мистецтво створення високоефективних рецептів комбікормів». Наведено оцінку перспектив розвитку світових кормових ринків, сучасні особливості фізіології годівлі тварин і птиці, можливості реалізації кормового потенціалу комбікормів за допомогою ферментних препаратів, шляхи вдосконалення рецептів комбікормів.
Riferimenti bibliografici
FAO Статистичний щорічник 2013 Всесвітнє продовольче і сільське господарство. - Рим, 2013 - 307 С.
Essink G.Kl. Нові джерела білка / Nutraceuticals World. - №5, 2014.
Нові розробки в області рециркуляції в системах аквакультури в Європі:
Погляд на екологічну стійкість / Martinsa CIM, Edinga Ех, Verdegema MCJ, Heinsbroeka LTN, Schneiderc О., Blanchetond JP, Roque d'Orbcasteld Є., Verretha JAJ / аквакультури Інжиніринг - №11,2010, том 43, P.83-93.
Leeson S., Summers J.D. Харчування курей. - Онтаріо, Канада.: University Books, 2001. - 591 С.
Ферменти в харчуванні сільскогосподарьскої птиці / Khattak F. M., Pasha T. N., Hayat Z.,Mahmud A./ J. Anim. Pl. Sci. -№16, 2006. - P.1-7.